Cum ar fi sa ai propria echipa de filmare!?

Sunt sigur ca in fiecare dintre noi zace o vedeta inca nedescoperita.

Camera SOLOSHOT vine in ajutor cu tot cu tehnologia pe care o poseda.


descărcare


Cum sa ajungi actorul unui viral sau intr-un film pentru cunoscuti, fara a mai investi o avere in echipamente si oameni? Destul de simplu! Nu mai e asa greu, iar investitiile nu mai sunt asa costisitoare. Vorbim despre un sistem care inglobeaza multiple functii pentru ca filmarea ta sa arate asemeni uneia profesioniste.

Soloshot-Live-Streaming

Tocmai ti-ai amgajat un cameraman foarte inteligent, capabil sa te urmareasca din orice unghi cu o mana ce nu permite trepidatia.

Camera SOLOSHOT  te urmareste, te filmeaza, face zoom si sta langa tine pana la trei ore. Nu necesita cunostinte despre tehnica sau filmare, utilizarea ei fiind facila si pentru amatori prin simpla setare de baza.

Multi-Mode

Partea de editare se face automat de catre aparat si filmarile se vor incarca pe Cloud, ca tu sa ai acces de oriunde si pe orice tip de echipament. Poate face atat live streaming sau inregistra in functie de ceea ce vrei sa realizezi.

Easy-Share

Datele tehnice ne indica faptul ca avem de a face cu un echipament foarte perfomant, cu functii complexe, care ne promite sa faca intr-adevar ceea ce este descris in brosura. Amintim zoomul opticX, touchscreen si WIFI. Este capabila sa urmareasca multiple tinte si poate face modulul de timelapse. Pretul variaza in functie de optiunea aleasa, cuprins intre 395 si 461 dolari. La acestea se mai adauga diverse accesorii in functie de necesitatea si modul de folosinta.


Soloshot-3-Base-Alternate_1

Soloshot-3-Camera-Adapter


In concluzie ne place foarte mult ideea si suntem de parere ca reprezinta un pas important in crearea unor filmari bune din zona de amatori. Acest tip de camrera, relativ ieftina, este ideala pentru a reusi de unul singur, ceea ce ar fi imposibil in mod normal.

*mai multe informatii pe:

 http://shop.soloshot.com

sau

https://www.youtube.com/watch?v=xbHTR7LOjB4

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *