Top 5 aplicatii pentru smartphone utile iarna

Va povesteam acum cateva zile cat de importante sunt gadgeturile pentru noi, insa nu v-am povestit cum le folosim. Azi despre telefonul mobil. Daca tot iti faci timp si mergi la ski, nu irosi acest timp pretios stand pe Facebook sharuind tone de poze cu gasca de acasa. Noi iti recomandam cateva aplicatii care iti vor optimiza experienta pe partie si te vor ajuta sa iti evaluezi capacitatile. Ce aplicatii folosim noi?!

    1. Salvamont

Aplicatia oficiala a Asociatiei Nationala a Salvatorilor Montani din Romania (A.N.S.M.R.), realizata in parteneriat cu Vodafone Romania. Cel mai complet ghid de informare si orientare montana din Romania: gasesti informatii actualizate despre 51 masivi montani, 600 trasee turistice, 150 cabane si 180 partii de schi din intreaga tara.

Speram sa nu ai nevoie de ea, insa e bine sa o ai la indemana.


 

Salvamontduo

Download Google Play / iOS 


 

2. Ski Tracks

Folosind aceasta aplicatie poti monitoriza viteza cu care cobori pe partie, distanta parcursa, altitudini, statusul bateriei, iar un mare plus, consuma putina baterie si da randament chiar si atunci cand nu ai semnal. Toate statisticile inregistrate pot fi share-uite pe Facebook.


 

Ski-Tracks

Download Google Play / iOS


 

  3. iSki Tracker – for real skiers

Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea de a acumula informatii despre activitatea in toate zilele de ski, iti permite sa  impartasesti aceste informatii in cadrul comunitatii pe care o creezi cu prietenii tai.


 

Iskitrackerduo

Download Google Play / iOS


 

4.OnTheSnow Ski & Snow Report

OnTheSnow este cel mai mare site din lume dedicat sporturilor de iarna. Prin aplicatia pentru mobil furnizeaza informatii despre cel putin 2000 de statiuni din intreaga lume (inclusiv Romania). Informatiile transmise in timp real despre starea partiilor, starea vremii, apres-skiuri, cazare, camere web, harti au facut ca aceasta aplicatie sa fie una din cele mai downloadata de iubitorii de sporturi de iarna.


onthesnow

Download Google Play / iOS


 

5.  Find my phone.

Asta daca nu vreti sa va gasiti telefonul la primavara cand se topeste zapada J


 

find-my-lost-phone

Download Google Play / iOS


 

Voi ce aplicatii folositi iarna asta? 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *