GoPro pregateste lansarea unei drone, pe nume KARMA

Pentru ca ne intereseaza deopotriva si pe noi cele mai noi tehnologii de filmare si zbor, aducem in discutie o stire lansata de compania GoPro, renumita pentru camerele sport. Se pregateste sa lanseze in anul 2016 o drona, numita KARMA, care promite o calitate superioara, asa cum am fost obisnuiti cu restul  echipamentelor promovate de aceasta marca. Trebuie precizat faptul ca nu vorbim despre un produs ieftin, mai ales calitatea materialelor folosite, know-how folosit si ceea ce poate face.  Evenimentul se lanseaza cu o tombola din care se pot castiga astfel de drone (100 de produse). 


hexo_gopro_drone


Compania spera astfel sa acopere segmentul de filmare din toate unghiurile posibile si imposibile. Cu siguranta o vom vedea la toate competitiile in miscare, unde se promoveaza sportul si marca GoPro. Se anunta un produs premium, cu filmare 4K si stabilizatoare de imagine superioare celor prezente acum pe piata. Isi face aparitia fara detalii tehnice, ci doar cu o filmare facuta si procesata cu acest model. 


Hexacopter-Drone-GoPro-Hero-Aerial-Photography-Wallpaper


Ne asteptam sa vedem ceva wow, dat fiind ca firma GoPro ne-a obisnuit cu tehnologie de varf si calitate premium. Pentru oamenii de rand cu siguranta va fi destul de scumpa, dar viteza cu care aceste echipamente avanseaza va face sa ii scada pretul destul de repede. In acest moment se gasesc numeroase modele de drone accesibile la pret pentru toate buzunarele. Am vrea sa nu se opreasca la un singur model si sa ne ofere posibilitatea de a configura aceasta drona dupa dorinta utilizatorului.


mqdefault


Cum, cat si ce va fi, vom sti cu siguranta in anul 2016!

*surse: www.go4it.ro/

www.go4it.ro/accesorii/karma-prima-drona-gopro-decoleaza-in-2016-14915313/

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *