Cele mai bune skiuri All Mountain

Pentru ca toate lumea cauta informatii si vrea echipament pentru orice situatie, m-am decis sa pun cap la cap o serie de schiuri pe care le consider demne de achizitie. Si eu folosesc un echipament all mountain, dar ma bucur de fiecare data cand schimb cu altceva, in functie de vreme si starea partiei. Este la moda si mai eficient sa iti iei ceva bun la toate, fie ca vorbim de schiuri, placa, motocicleta sau aripa de zbor.

Asta e trendul, dar sa vedem cat de bine se si preteaza pe necesitatile noastre. Pentru nivelul incepator/mediu se preteaza foarte bine aceste echipamente, dar daca mergem mai departe la avansati sau profesionisti, ori nisati pe diverse structuri isi arata limitele si nu le mai iei in discutie.

Dar toate bune si frumoase daca iti propui ca in fiecare an sa faci doua saptamani de ski. Isi fac banii si te scot fericit de pe partie sau ceva powder la final de zi. Nu va asteptati la ceva impresionant, dar raportul calitate/pret este foarte bun, iar tehnologia evolueaza an de an cu diverse microchipuri sau metode de marire a rockerului, etc. Pregatirea si conditia fizica sunt esentiale in demontratia pe partie cu aceste modele de schiuri.

Sa vedem asadar care este lista aleasa de mine cu skiuri all mountain:

Ski Atomic Smoke & Xto 10


1


Ski Fischer Progressor F16


2


Salomon M X-Drive 8.0


3


K2 ANNEX 108


4


 ARMADA El Rey


5


 HEAD STRONG INSTINCT TI


6


Dynastar Outland 80 Xpress


7


 Elan Morpheo 8


8


 BLIZZARD BONAFIDE


9


  Volkl Nanuq


10


Nordica DRIVE 78 CA EVO


12


Scott Black Majic


13


Mentionez ca am ales de la fiecare producator important cate o pereche de schiuri despre care am review-uri bune, preturi accesibile si merita sa le incercati. Va recomand sa nu ramaneti concentrati doar pe aceste modele si sa cautati sa va gasiti unii singuri ce va avantajeaza. Preturile si siturile alese ca link nu reprezinta plasare de produse ci doar modele si sursa de informare! Bine e sa probati in magazinele din Romania si sa cautati ulterior mai ieftin sau la iesirea din sezonul de iarna pentru anul viitor.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *