Aplicatia Airwave GoPro Connect uneste GoPro Hero 4 cu ochelarii Oakley

Stiu ca pare SF, insa este functionala si vine de la Recon Instruments. Vorbim de o aplicatie ce poate reda filmarile din camera GoPro Hero 4. Se numeste Airwave GoPro Connect si functioneaza cu ochelarii Oakley Airwave 1.5. Acest tip de ochelari speciali sunt dotati cu Recon Snow 2, un monitor ce iti permite sa vizionezi imaginile in timp ce cobori de pe munte.


screenshot04

screenshot03

screenshot02


Recon Instruments este o companie Intel specializata in dezvoltarea de aplicatii. Permite profesionistilor, dar si schiorilor de rand sa vizioneze, sa corecteze in timp real miscarea, fiind folositoare si in situatii de salvare. Acest gen de gadget este folosit pentru coordonare si de catre trupele speciale prin drone.

Monitorul se afla in dreapta jos, nu incurca campul vizual si poate fi operat printr-o bratara montata pe mana, operationala chiar daca porti manusi. Afisarea duratei de viata a bateriei si capacitatea de stocare sunt afisate tot pe ecranul ochelarilor.


oakley-airwave-1.5-tested-gear-patrol-lead-full


Acesti ochelari sunt in acest moment cei mai avansati de pe piata, iar producatorul ne promite folosirea usoara a acestor gadgeturi, fara sa mai fie nevoie sa demontezi sau sa iti scoti casca ori manusile in conditii de iarna.


CHDHX-401_main2


Preturile aproximative pentru Camera GoPro Hero 4 Silver Edition este aprox. 2000 lei iar Ochelarii Oakley Airwave 1.5 aprox. 600 dolari.

Pentru a descarca aplicatia click aici: Airwave GoPro Connect


Screen-shot-2013-10-21-at-9.06.19-AM


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *