Adio dureri de picioare gratie tehnologiei dezvoltate de Fischer pentru clapari

In fiecare an aud aceleasi probleme de la prieteni sau cunoscuti. Ce clapari sa imi iau, ce flex sa aiba, ce marca sa fie, cat sa dau pe ei, sa nu ma doara picioarele. Adevarul este  ca cei mai multi dintre noi, in afara de pasionatii ce dorm cu skiurile sau placa in pat, au probleme pentru alegerea unui echipament potrivit si se hotarasc destul de greu din cauza nenumaratelor optiuni prezente in magazine.

Vorbim acum de firma Fischer Sports, cu o traditie de peste 90 de ani, cu sediul central  in Ried im Innkreis (Austria).


fischer_3


Patentele si tehnologia dezvoltata de catre ei au stat la baza dezvoltarii produselor de top, punand accent pe noutate si performanta. Claparii produsi de Fischer folosesc tehnologia VACU-PLAST, ce permite mulajul perfect pe forma piciorului. Este accesibila pentru fiecare schior si folosita in competitiile de top. Daca te simti confortabil in ei vei putea face linii perfecte, fara sa mai simti presiunea sau durere.


n_11226


Materialul folosit este un polimer special dezvoltat de Fischer pentru clapari, ce se formeaza in vid, la o temperatura de 80 grade. Procesul se numeste termoformare.

Nu trebuie sa te gandeti la pericol in momentul realizarii mulajul. Dureaza in jur de 20 de minute, nu doare, nu te arde, iar rezultatul este un clapar perfect format care nu iti va mai face probleme.


vacuum-ski-boots


Nu incape indoiala ca acest proces va prinde si in Romania, deoarece problemele legate de forma si purtarea claparilor sunt la ordinea zilei. Sporturile de iarna iau amploare si odata cu acest lucru creste si nevoia pentru echipamente performante, care sa nu te jeneze la purtarea zilnica.  Pretul nu te da afara din casa, iar magazinele de profil iti pot oferi tipuri de clapari in functie de modul tau de folosire.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *