La multi ani Michael Schumacher!

Muntele nu iarta pe nimeni! Asta nu trebuie uitat niciodata, indiferent de statut social, bani sau putere. Asa se face ca ne aducem cu tristete aminte de accidentul suferit de Michael Schumacher, in 29 decembrie 2013. Astazi acesta implineste 47 de ani si doi ani de la accidentul sau care a indurerat o lume intreaga.


ASE101. Madonna Di Campiglio (Italy), 13/01/2006.- (FILE) A file picture dated 13 January 2006 shows the German Formula One pilot Michael Schumacher falling during the giant slalom in Madonna di Campiglio, Italy. According to reports, Michael Schumacher on 29 December 2013 has suffered serious head injuries while skiing in Meribel, France. EFE/EPA/GIORGIO BENVENUTI FILE ITALY SCHUMACHER FILE ITALY SCHUMACHER



Legenda Ferrari si mai apoi revenirea in F1 a reprezentat pentru toti iubitorii sportului cu motor un motiv de bucurie.  Campion de sapte ori, performanta neegalata, acesta a sfidat constant moartea si nimeni nu se astepta ca o accidentare la schi sa ii fie atat de grava.

Aducem aminte ca accidentul s-a intamplat in statiunea Meribel din Franta, unde acesta detinea o cabana de lux. Pasionat al schiului, acesta s-a aventurat off-piste si, desi purta casca, a suferit un accident la care i-a fost aproape fatal.


article-2535837-1A5E821500000578-23_634x416


Dupa o lunga perioada in coma, acesta se afla in resedinta sa din Elvetia, unde se lupta in continuare cu o recuperare grea, asa cum declara purtatoarea de cuvant Sabine Kehm.

Speram ca anul 2016 sa aduca vesti bune pentru Schumi, iar accidentul lui sa fie un reminder pentru noi, cei care incercam sa sfidam legile naturii si ale fizicii. Echipamentele performante, informatiile complete si experienta pot face diferenta dintre viata si moarte.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *