Muzica parte din schi si snowboard!

Da, stiu ca nu e indicat, dar sa fim seriosi cine nu asculta muzica in timp ce se da. Mai ales daca esti off-piste numai tu si gandurile pe un vibe bun. Din punct de vedere al sigurantei pe partie ar fi bine sa evitati din cauza aglomeratiei si a faptului ca nu veti putea auzi ce se intampla langa voi.


snowbombing-festival


Cred ca este evident faptul ca muzica ne influenteaza starea si buna dispozitie. Asa se intampla si in cazul de fata. Ritmul si muzica buna va influenta stilul de alunecare. De la snowdoarderii care dau din cap sau schiorii din freeride, daca esti atent iti poti da seama ce asculta. Party-urile, zapada si bautura calda merg cel mai bine pe viscol. Cele mai bune sentimente le vei trai la inaltime, daca te vei decide sa participi la petrecerile dedicate zapezii.

Tehnologia si echipamentele moderne au facilitat confortul la purtarea pe intreaga zi a diverselor gadgeturi de redare a muzicii. Pana si profesionistii sunt ajutati sa se concentreze in timpul competitiei cu muzica.


solar_ski_helmet_schema


Daca stam sa ne gandim, aceasta are rolul de a ne calma si focusa pe un anumit lucru. Eliminand zgomotul de fundal si adaugand un tempo potrivit poti obtine rezultate neasteptate si o concentrare superioara.

Pe net circula tot felul de mixuri pentru ascultat in casti sau la apres skiuri pentru toate gusturile si varstele. Cei mici se vor simti mari, iar cei varstnici, tineri din nou. Energia muzicii prinde pe oricine. Nu degeaba se spune ca este cea mai intima si veche forma de exprimare a sentimentelor.


11000612_946390012051293_5086640145384471181_n

*Apres Ski Transalpina by Fery Independentul


Recomandam cu bucurie locurile cu muzica buna din toate statiunile montane, concertele in aer liber si distractia care le inconjoara. Ce ascultati in casti va defineste si personalizeaza.


11027937_943695278987819_8484397897703099168_n

*Apres Ski Bar H2O Sinaia


Va dorim vibe-uri bune, fara accidente si multe zile de powder!



 

*sursa: www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *