Scapa cu basma curata fara skipass!

Suna tentant, dar hai sa vedem si ce implica. De la inceput voi spune ca nu incurajam astfel de actiuni sau macar unele dintre ele, dar in lipsa de finante sau pierdere a cartelei se pot incerca.

1.Incepem cu cea mai blanda dintre ele. Evitarea gardurilor si a portilor de acces. O misiune periculoasa cu atatia ochi pe tine si obiecte in miscare, dar cu putina initiativa se reuseste, mai ales in perioadele aglomerate.


homer_simpson_xray

2. Daca ai suficiente cunostinte, ofera cursuri apropiatilor in schimbul unei cartele. O situatie in care toata lumea e fericita. Bine…nu se incadreaza in categoria fara skipass, ci doar in aia fara bani.


why-buy-a-ski-pass-right-now-lift-ticket_fe


3. Esti suficient de disperat si ai la dispozitie o deghizare, atunci foloseste-te de ea. E o buna distragere a atentiei. Unii rad si tu vei putea trece de porti si garduri.


ski-for-women-costumes-7


4.Valabil la snowboarderi este ca placa sa treaca pe sub poarta, iar ei gratiosi pe deasupra. Nu cred ca e vreunul care nu a incercat asa ceva macar o data.


alta-snowboard-reject-access-lawsuit

5.Cel mai bun prieten al tau cu o seara inainte va fi managerul de la telegondola. Aici implica multa rabdare si tact. Este nevoie de implicare si disimulare din partea ta.


news_whistler13-620x384


6.Simpla dar de efect, schiurile sau placa in spate, sau piei de foca si la pas. Cea mai la indemana varianta. Implica efort mare si riscuri reduse.


Rauf_auf_den_Berg

Chiar daca sunt de evitat aceste situatii, cateodata sunt necesare si unele pot fi incercate. Recomandat este sa fii corect atat cu tine, cat si cu ceilalti. Gasim variante de urcare la preturi convenabile daca suntem putin atenti si cautam o perioada potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *