Statiunea Les Deux Alpes uimeste din nou cu o incercare pentru un nou record mondial

Toti iubitorii zapezii, schiori sau snowborderi, au auzit cu siguranta de statiunea Les Deux Alpes din Alpii francezi. Excursiile organizate din Romania sau pe cont propriu ne-au oferit sansa sa vedem cum ar trebui sa arate partiile si care ar trebui sa fie standardele si la noi pentru a practica sporturile de iarna in conditii decente.


Torch run_3


Muntii inalti, cu varfuri peste 3000 m, zapada permanenta, sute de km de partii si conditii de cazare bune, fac din statiunea Les Deux Alpes locul preferat al schiorilor din toata Europa. Daca mai punem la socoteala si zona La Grave, cu freeride si powder cat vezi cu ochii, putem bifa toate criteriile pentru o vacanta ideala.


french-alps


Francezii insa nu se opresc din constructie si evolutie, asa ca pe data de 13 ianuarie vor deschide o noua partie ” albastra”, ce coboara de la 3600m pana la 1600 m cu o diferenta de nivel de 2000m si peste 10 km lungime. Asa cum se cuvine pentru deschidere, au decis sa bata recordul detinut de Schwarzsee, Switzerland in 2006  pentru coborarea cu torte aprinse. Vor sa adune peste 3000 de schiori pentru a realiza acest lucru.


Largest-flare-run-_3163438k


Pista se numeste Jandri 1, iar daca esti in zona poti participa gratuit la acest eveniment care se anunta a fi epic. Din partea organizatorilor sunt asteptate si alte surprize.

Noi vom fi pe faza sa povestim si rezultatul. Stay tuned!

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *