Orase blocate de zapada/Ocazia ideala pentru distractie!

Zapada aparuta peste noapte a schimbat la 180 de grade planurile pentru iesitul la munte in weekend. Drumuri blocate si parcari pline de zapada fac reteta ideala pentru „joaca” prin oras.

De la inceput vom specifica faptul ca nu incurajam la actiuni nesabuite, spectaculoase sau periculoase. Trebuie avut in vedere ca zapada = distractie!

  • Toata lumea cu ce are la indemana in parcuri, 20 metri de panta, cateva scari sau vreo balustrada. Asemenea altui sport urban, pe nume parkour, transformam orasul in locul nostru de joaca. Cativa prieteni, o lopata si multa distractie. Iti vine greu sa te desparti la final de zi si astfel dai uitarii zapada de la munte.

maxresdefault

*sursa: www.snowrippers.ro


*sursa: www.youtube.com


  • Tractarea sub orice forma. Extrem pentru unii, normal pentru altii, acest gen de distractie este ideala intr-o parcare goala sau in camp deschis. Este genul de activitate ce iti provoaca un zambet mare.


  • Escaladarea mormanelor de zapada este de asemenea spectaculoasa, mai ales daca le vei cobora cu schiurile sau cu placa.

alpinist_zapada_piata_romana

*sursa:www.timesnewroman.ro


  • Bataia cu zapada intr-un cadru organizat. Vorbim aici de echipe, cazemate si provizii pe masura. Pasionatii de airsoft stiu exact ce vorbesc.

washington.zapada.bulgari-DA836627SE


  • Bicicleta nu trebuie sa stea in casa in aceasta perioada. Echipata corespunzator si cu mult echilibru te vei distra pe masura. Alunecarile controlate, patinajul si sariturile sunt doar cateva lucruri de incercat prin zapada.

*sursa:www.youtube.com


  • Nu trebuie sa ii uitam nici pasionatii de masini, motoare sau orice alt mijloc de combustie interna. Parcarile goale, strazile mari si intersectiile vor deveni locul lor de joaca.

*sursa:www.youtube.com


Cine a zis ca nu te poti distra in orase? Acesta poate deveni mediul perfect pentru sport si miscare. Accentul nu se pune neaparat pe ceea ce faci, ci cu cine. Anturajul si prietenii conteaza cel mai mult in petrecerea unui timp de calitate.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *