De ce ai alege o excursie organizata la schi?!

O alternativa tot mai des intalnita pentru deplasarile la schi o reprezinta excursiile organizate de catre agentiile de turism. Pentru a evita plictiseala unui articol lung voi detalia exact ce cautam noi la o astfel de excursie organizata.


ski-gondola-bus


  • DISTRACTIA

Nimic nu se compara cu distractia de care ai parte „la gramada”. In autocar e veselie, in camere e distractie si haos, exact cam ca in facultate, iar la petreceri e haos. Fun and snow, reteta ideala pentru o iarna de neuitat. Stiu suna a slogan din anii 90′, dar adevarul este ca merg de minune impreuna.

  • CAMARADERIA SI PRIETENIA

Vei avea ocazia sa cunosti oameni noi, cu pasiuni asemanatoare si good vibe, te vei simti in largul tau si pentru ca vei avea suficient timp de socializare, vei putea face schimb de informatii pentru planificarea viitoarelor excursii.

pc7b_artcar_party_bus


  • LIPSA DE ORICE GRIJA

Te deplasezi din punctul A in punctul B, cu tot cu echipament, nu va fi nimeni sacrificat pe post de sofer, nu iti mai bati capul cu stresul organizarii si al respectarii programului. Poti sa dormi cand vrei, poti sa admiri peisajele, poti sa povestesti cu vecinii de autocar, fara sa te intereseze ce se intampla pe traseu. 

  • INFORMATIILE ACUMULATE

Cu siguranta se va gasi cineva care are raspunsul la orice intrebare. Timpul se va scurge mai repede in situatiile de plictiseala maxima. Unde sunt multi informatia creste.

  • MASOCHISMUL 

Poate ca iti place sa stai 30 de ore in autocar, sa dormi in cele mai ciudate pozitii pe scaun sau sa dormi in paturi suprapuse si dimineata sa te trezesti la cele mai matinale ore pentru ca trebuie sa prinzi grupul. Suna a masochism? Chiar e, dar in sensul bun. Te disciplineaza si te scoate din rutina.

  • ECONOMIA 

Cei mai multi dintre noi nu isi permit un elicopter pentru accesul in varf de munte, asa ca alegerea unei excursii organizate vine la pachet cu reduceri si beneficii pentru grupuri, fara a face rabat de la calitate si fara sacrificii prea mari. 

  • AMINTIRILE

Chiar daca le-am pus la final cred ca amintirile reprezinta cel mai important aspect al unei astfel de experiente. Cu ele vei ramane si vei putea povesti ani la rand aventurile pe care le-ai trait. Nu cred ca poate cineva pune pret pe asa ceva.


Misery-Mountain-snowshoeing-Photo-MiseryMountainSkiArea


In final va indemnam sa mergeti cel putin o data intr-o excursie organizata la schi, cu multa lume, cu bunele si relele ce vin la pachet. Fiecare va filtra prin propria perspectiva acest gen de experienta si va avea propria impresie la final. Oricine poate participa si bucura indiferent de varsta, abilitati sau buget.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *