Regele muntelui by Building Wild

Cui nu i-ar place sa aiba propria cabana si partie de schi?! Acest episod va prezinta o situatie ideala unde cativa oameni pasionati indeplinesc visul unui tanar de a-si face propriul loc pentru distractie si petrecere.


2079045_sparks-fly3_jfxeaqbh63vorhnrwcs4oomcjqoxpy7q62c4u66siw3t6qwph3oq_757x567


Intr-una din emisiunile preferate din „Building Wild”, Paulie and Tuffy se intrec pe ei insisi in construirea celei mai tari cabane de schi si snowboard. Acestia ne ofera o alternativa relativ ieftina pentru distractie si constructie de amplasamente in zone izolate. Metodele folosite sunt simple, dar de efect. Acest episod aparte ne prezinta pasiunea pentru munte, snowboard si prietenie. 

Am ales acest subiect datorita ideilor ce au stat la baza constructiei, datorita energiei de care dau dovada personajele si, nu in ultimul rand, pentru finalul in care sunt prezentate rezultatele finale.


2079866_snowboarders-dream_oj34wtg7zt7yjledsrcct7dlfvtoozzodsvnjnsmyanchkomgqza_1140x641


Nimic nu ramane nefolosit pentru constructie, cabana fiind amplasata pe un vechi pilon de sustinere. Lemn, fier si sudoare sunt principalele elemente de constructie, iar iesirea se face in mod logic pe o rampa pentru snowboard.


aaaaaa


Aceasta cabana este visul oricarui schior sau snowboarder. Te trezesti in varf de munte, confortabil, ieftin cu propria partie la picioare. Poate astfel vom starni imaginatia si dezvoltatorilor din Romania, sa apucam sa vedem si la noi o astfel de cabana. Cu siguranta proprietarul va fi prietenul nostru 😀

*sursa: channel.nationalgeographic.com


*sursa: www.youtube.com


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *