Iarna nu s-a incheiat – Transalpina Winter Bike, editia a II-a

Am intrat deja in sezonul de primavara, dupa o iarna paguboasa si capricioasa in precipitatii si temperatura. Dar luna lui martie ne-a pregatit o surpriza placuta iubitorilor sporturilor de iarna. O zapada cum nu am avut pana acum a cazut in ultima perioada, astfel dand sperante la un sezon prelungit pana la mai.


12642438_941834672518372_6209252337576172498_n


Acest weekend ne asteapta cu o competitie inedita, Transalpina Winter Bike – XCO, la a doua editie. Pasionatii de biciclete si zapada imbina cele doua lucruri intr-un sport care ia amploare de an la an. Acesta este prilejul ideal pentru a scapa de clapari si a face o coborare pe doua roti, bineinteles echipat corespunzator pentru frig si zapada.

Cu mic cu mare suntem asteptati pe bicicleta in acest weekend la Ski Resort Transalpina pentru un alt gen de distractie. Conditiile de participare sunt disponibile pe pagina evenimentului. Zapada se mentine in conditii excelente pentru sporturile de iarna si se schiaza in conditii optime la Ski Resort Transalpina.


Transalpina-Winter-Bike-2016-01


Siguranta este pe primul plan, asa ca trebuie respectate conditiile de participare si urmarite zonele special amenajate, atat pentru biciclisti aflati in competitie, dar si pentru schiorii aflati pe partie. Concursurile responsabilizeaza si canalizeaza viteza, adrenalina si aventura in spatii si situatii controlate pentru a ne bucura corespunzator de natura.


*sursa: www.youtube.com


 

*www.facebook.com/events/1685422055036982/

*cozia-mtb.ro/ro/competitii/transalpina-winter-bike/2016/noutati-transalpinabike.html

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *