Toti pentru unul, unul pentru toti! (V)

„Toti pentru unu, unu’ pentru toti”, o expresie des auzita, celebra din filmul „Cei trei muschetari”, care aduce aminte de camaradenie, prietenie si aventura.

Ne-am intors in tara cu multe amintiri frumoase, pline de adrenalina, presarate cu mult powder. Dar poate cel mai frumos si mai important dintre toate e faptul ca am fost alaturi de oamenii cu aceeasi pasiune, in compania carora te simti mereu in largul tau. Pana la urma o astfel de vacanta este despre prietenie si un timp de calitate petrecut intr-o locatie faina.


12527934_1353297718021037_1990237061_n


V-am povestit deja unde am fost – La Plagne, despre partiile care pareau ca nu se mai termina sau de zonele de off-piste neatinse de om, care te purtau din varf de munte (peste 3000m) pana la baza unde erai asteptat de un cabanier cu o bere rece sau un vin fiert. Totul in lumina soarelui orbitor care ne-a cam prajit dupa forma ochelarilor (nici SFP 50 nu a fost sufiecient de puternic pentru acest soare de martie).

Dar cum vorbeam mai devreme, totul este despre companie si prietenie, iar la noi a fost din plin. Reuniunea de iarna a team-ului Namstare.ro planuita in aceasta locatie apreciata de schiorii si snowboardarii off-piste din toata lumea ar putea fi definita astfel: Ski-sleep-eat-drink si de la capat.


Cel mai bun prieten al camerei e Duct tape for life


Inceputul aventurii a fost de vis, cu stratul de zapada in medie de 3 m si strat proaspat cazut peste noapte de aproximativ 70 cm. In conditiile astea, aventura si mirosul proaspat de powder ne-a tinut departe de partie, multumind doar instalatiilor care ne purtau pe cele mai inalte varfuri. De aici doar imaginatia, adrenalina si „gradul de sinucidere” mai pot reprezenta obstacolele din calea liniei ideale.

Am avut ocazia de a ne intrece, de a ne tine de grija si capta momente frumoase din aventura avuta alaturi de Alin, snowboarderul nostru, Alex, fetele noastre care ne animeaza si coloreaza existenta si nu in ultimul rand noul nostru prieten, Lolo. Muntele a avut grija de noi, doar cu zapada buna, o statiune geniala si soarele care ne-a transformat in personaje haioase prin prisma bronzului captat.


FHD0087


Un reset, o fuga din orasele poluate si pline de stres, este exact ceea ce avem nevoie pentru a putea continua lupta cu rutina, oboseala si plictiseala cronica. Pentru cateva zile am lasat grijile la granita, am luat schiurile in spate si am strabatut muntii in lung si lat pana la epuizare, dar cu sentimentul implinirii sufletesti in fata maretiei reprezentate de natura.

Sfatul nostru este sa nu stati pe ganduri la alegerea unei vacante la schi. Prietenii in masina, avion sau orice alt mijloc de deplasare, schiuri in picioare si poti fi sigur ca vei avea o aventura de neuitat.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *