Too too party, RATs, zapada si mult soare

Chiar daca astenia specifica primaverii incepe sa isi faca de cap, pasionatii de munte si sporturi pe zapada stau ca pe ace in aceasta perioada, numai bine acordata in materie de zapada si soare. Schiul de primavara nu se poate compara cu nimic, partiile fiind in stare buna dupa ninsorile din ultima perioada, soarele imblanzind temperaturile scazute, iar distractia este inca in modul ON, mai ales ca de acum ziua e mai lunga.


12828955_973727132715709_8252476263509700212_o


Weekendul acesta ne aduce pe partie distractie la Ski Resort Transalpina.

„Too Too Party” – evenimentul primaverii, care va pune in „scena” o inedita varianta a celebrei piese de balet ce spune povestea trista a lui Odette, printesa transformata in lebada, de un blestem vrajitoresc. Intr-un decor fabulos, cu creste inalte de munti albi si lacul Vidra pe fundal, protagonistii vor aluneca acompaniati de muzica unui balet pe care nu-l vor uita usor. 

Pentru iubitorii de tricks si sarituri, organizatorii au pregatiti RAT 2016 (Rails, Airs, Trails) – sesiune de trickuri, sarituri si poze de profil in parcul Adrenaline Mountain Park.

Muzica buna si party la apres-schi, iar ochii din cer vor fi atintiti pe voi gratie Namstare.ro & Gnex.ro. 


12919596_10153911518057931_238729276_o


Conditiile meteo se anunta excelente, zapada fiind din belsug in strat suficient (1,5 metri) pana coborarea de la baza telegondolei, iar aglomeratia specifica weekendurilor de iarna s-a cam dus, lasand locul pasionatilor, care vor schimba schiurile sau placa direct cu wakeboard-ul sau kite-ul la mare. Iarna nu a trecut, ba din contra isi face prezenta mai tarziu, oferindu-ne posibilitatea sa ne bucuram de zapada pana la 1 mai.

Dupa cum puteti observa, avem de toate pentru toti.

Va invitam asadar, la o aventura de primavara pe schiuri, soare si distractie, pentru o noua sesiune de fun la inaltime.

P.S. Sa nu uitati lotiunea cu SFP acasa! 🙂

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *