Distractie, prietenie si adrenalina in FunCamp

Acest eveniment outdoor, extrem, aventura si distractie are la baza ideea de strangere de fonduri pentru un om extraordinar (Oana Rotariu), incercat de soarta crunta ce a lovit clubul Colectiv. Toti banii din incasari vor fi donati catre „Fundatia pentru viata„, fiind necesari pentru recuperarea costisitoare de care are mare nevoie in aceste momente.

Avem in fata o aventura unica impartita pe trei zile in care vom explora muntele putin mai altfel si ne vom depasi temerile cu exces de adrenalina. Avem parte de tiroliana, bungee si rapel intr-o zona extraordinar de frumoasa, pe Cheile Rasnoavei. Seara ne asteapta cu foc de tabara, povesti si muzica buna.


bungee-jumping


Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de natura, drumetii si extrem. Dat fiind caracterul lui, prin munti se recomanda echipament adecvat si mult curaj la purtator. Despre fiecare incercare in parte va putem spune ca este inedita, de la bungee care este arhicunoscut pentru iubitorii de adrenalina, tiroliana care te poarta deasupra unei vai cu zambetul larg, rapel care te tine incordat pana la ultimul muschi si preferatul nostru pendul ce nu poate fi caracterizat ci doar incercat.


cheile_rasnoavei2


Asa ca va invitam pe 01-03 iulie 2016 in Cheile Rasnoavei pentru o aventura unica, alaturi de oameni pasionati, pusi pe distractie pentru un scop nobil.

Alaturi de Oana! #colectiv #impreunarezistam

www.funcamp.ro


*sursa: www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *