Le Syvrac, smart-bike-ul chinezesc pe buzunarul tuturor

Compania chineza LeEco cunoscuta pentru inovatiile din domeniul IT a venit cu un concept de bicicleta inteligenta la un pret destul de mic in functie de optiunile alese.


29042016-bike2


Acestia nu reinventeaza roata, in schimb au pus pe bicicleta un processor quad-core cu o memorie RAM de 4 GB care ruleaza cu  sistemul Android. Astfel poate citi diversi parametri, din mers, dar si ai biciclistului, fiind redati pe un monitor de 4 inch integrat pe ghidonul acesteia. 


Le_Eco_Bike_Le_Syvrac_06


Vanatoarea dupa tehnologie si gadgeturi va plasa acest produs pe lista de cumparaturi a pasionatilor, in special pe nisa „corporatistilor”. Sa spunem ca va uni o serie de accesorii individuale (smartphone, ceas inteligent, bratara inteligenta) intr-un singur lucru integrat. Avand un design futurist si materiale de calitate, va reprezenta un pas important pentru tehnologia la purtator si un mijloc eficient de transport in zonele urbane.

Batalia pe aceasta nisa de piata este mare, concurenta fiind cu mijloacele de transport individuale. Un motor electric probabil va ajuta pe viitor si aceasta bicicleta inteligenta sa devina si eficienta.


*sursa: www.youtube.com


 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *