O noua forma de iluminare se contureaza in lumea ciclismului

Nu suntem straini de iluminarea/atentionarea cu leduri, insa un fost designer de la Audi, Octavian Richea a gandit un sistem extrem de eficient si simplu pentru biciclete. Daca pana acum eram obisnuiti cu tot felul de proiectoare mari, greoaie sau pur si simplu neplacute pentru un design fluent al unei biciclete elegante, in curand vom avea o alternativa pe nume LUMMA ce schimba din temelii acest aspect.


Former-Audi-Designer-Develops-Star-Wars-Inspired-Bike-Lights-To-Increase-Safety-In-Traffic-574640f6c12f0__880


Mai exact sunt folosite 4 leduri si 2 lasere integrate in ghidon la fiecare capat. Atfel avem la dispozitie un sistem complet de iluminare ascuns, dar si unul de ghidare prin incadrarea intre cele doua lasere. Vorbim de un sistem revolutionar, extrem de eficient cu o durata de viata intre incarcari de pana la 5 saptamani.


Lumma-rear-bike-lights-5746146a73674__880


De prin luna noiembrie ne asteptam sa vedem aceasta creatie disponibila pentru achizitie. Montarea se poate face pe orice tip de bicicleta, nefiind nevoie de nici o adaptare speciala, fiind ascunsa, dar in acelasi timp extrem de eficienta. Astfel folosirea in tandem a ledurilor cu lasere devine o realitate si cu ajutorul venit din partea lui Richea imbina utilul cu placutul.


*sursa: www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *