Human Arrow face spectacol deasupra Marelui Zid Chinezesc

Daredevilul Jeb Corliss, legenda in salturile cu costum special, face spectacol in China. Supranumit „Human Arrow„, acesta a incercat o aventura iesita din comun, un salt de la 762 metri, urmat de un zbor deasupra unei sectiuni din Marele Zid Chinezesc.

In varsta de 40 ani,  Corliss a sarit din elicopter si a zburat cu peste 200 km/ora, tinta sa finala fiind o bucata de hartie suspendata deasupra pasului Huangya. Astfel acesta isi merita numele de sageata umana, reusind ceva spectaculos, iesit din comun si putin zis extrem.


7427ea210acc18b5d20509


 

Probabil va inchipuiti ca incercarea sa a fost usoara, fara o programare anterioara. Ei bine, planul a durat 10 luni, timp in care a fost ales cu grija traseul, echipamentul, dar si numeroase teste facute prin salturi in Elvetia si USA. Acest gen de incercari extreme sunt facute de profesionisti, in conditii speciale incercand sa minimizeze pe cat posibil riscurile. Chiar si asa, Jeb declara dupa salt ca nu a fost deloc usor, intampinand rafale puternice de vant ce ar fi putut fi oricand fatale. Din aceasta cauza a si fost amanat cu o zi.


*sursa: www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *