Crezi ca esti pasionat?! Poate daca incerci una din aceste exhibitii te vom crede…

Daca aveti falsa impresie ca motocicleta este facuta pentru plimbare, ATV-ul pentru adunat viorele, sau sa simti vantul in plete, te inseli amarnic. Sunt o specie aparte printre noi care cauta mai mult de la o plimbare. Acestia au dus conceptul la extrem, iar acolo unde majoritatea au spus nu se poate, ei au reusit.

  • Prima in serie, Conversia unei motociclete cu destinatie off-road pentru zapada. Astfel poti transforma intr-un snowmobil prin adaptarea rotii fata in talpa de schi si roata spate in senila. Combina doua vehicule intr-unul singur, avantajul fiind gabaritul redus si greutatea.

timbersled-snow-dirtbike


  • A doua varianta de „mers cu stil” este Sportsman WV850. Un ATV special modificat, cu noua generatie de pneuri fara gaz, transmisie intr-o singura viteza, exoschelet din otel si rezervor de 60 litri. Practic acest autovehicul te duce peste stanci, este mai rezistent ca RoboCop si are o autonomie pana pe Luna.

PolarisSportsman-960x640


  • Un scuter nu te duce cu gandul la off-road sau nicidecum la extrem. Mai gandeste-te o data si uita-te la Daymak Beast. Echipat cu panou solar si porturi USB, acest vehicul poate circula pe strazi, dar se poate transforma usor pentru off-road, echipat cu cauciucuri pe masura, usor si cu centrul de greutate jos. O varianta eco-friendly ce poate aduce multe zambete.

The-beast-by-daymak8


  • Inspirata din seria Batman, avem un triciclu ce te lasa cu gura cascata. Pe nume Batmobil, clar intoarce capetele, costumat in negru, unghiuri ascutite si roti mari cromate. Un tribut veritabil pentru celebrul vehicul din filme, lipsind doar pelerina din peisaj.

Game-Over-Cycles-Batman-Trike_10


  • O alternativa pentru pescuit o reprezinta GIBBS Anphibians, un hibrid ce se poate transforma la o simpla apasare de buton de la mersul pe uscat intr-o adevarata salupa. Nu va lasati inselati de forma ciudata, fiind usor de manevrat si destul de agila in ambele medii de rulare. Singura problema fiind reprezentata de categoria de permis necesara pentru deplasare 🙂

gibbs-terraquad-triski-biski-amphibious-motorcycle-9


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *