Anul 2016 se anunta spectaculos pentru cliffdiving

Cliffdiving (sau in romana saritul de pe stanca) este un sport extrem apreciat pentru spectacolul oferit, iar anul acesta anunta un calendar bogat in evenimente. Seria promovata de RedBull cu numeroase actiuni la nivel mondial ne prezinta sarituri spectaculoase de la mare inaltime, efectuate de cei mai buni atleti ai lumii.

Platformele pot atinge inaltimi ametitoare de pana la 27 metri, bineinteles salturile fiind in aer liber urmate de uralele a mii de oameni. Anul acesta sunt programate sapte astfel de evenimente asteptate ca painea calda in randul impatimilor de adrenalina. Ce trebuie stiut este faptul ca acesti sportivi duc la un alt nivel ideea de zbor, acrobatie si nebunie. Tolerantele sunt extrem de mici si orice greseala poate avea efecte dezastruoase.


Orlando Duque of Colombia dives from the 27.5 metre platform on the ICA building during the second training of fifth stop of the Red Bull Cliff Diving World Series, Boston, USA on August 24th 2012. // balazsgardi.com/Red Bull Content Pool // P-20120826-00070 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //


David Colturi, in varsta de 27 ani, unul din cei mai in forma saritori va prezenta de-a lungul unor seriale fiecare aventura in parte. Revenit dintr-o accidentare la umar de anul trecut, acesta va incerca sa treaca peste acest incident fiind in forma in maxima in urma antrenamentelor intense, atat pe partea de fitness, dar si pentru spectaculoasele sarituri de la mare inaltime.

Primul eveniment din aceasta serie Redbull va avea loc pe 4 iunie, ora 7.20 PM UTC live pe www.redbullcliffdiving.com


*sursa: www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *