Test ceas inteligent NO.1 A10 (dedicat sporturilor si activitatilor outdoor)

Cand ne gandim la gadgeturi dedicate pentru activitatile sportive ne imaginam ceva scump si complicat de folosit. Dar nu trebuie sa fie intotdeuna asa. O alternativa ieftina, dar eficienta vine din tara tehnologiei ieftine, China. Nevoia unui ceas inteligent a venit natural din dificultatea utilizarii telefonului sau a diverselor dispozitive cu conectare bluetooth in momentele in care esti pe schiuri, bicicleta sau in bazin. Am cautat astfel o alternativa pentru a putea avea la indemana un ceas rezistent la praf, socuri si apa, dar suficient de inteligent.


201512240959199618


Solutia a venit din partea NO.1 A10. Da stiu, fara pic de imaginatie in alegerea numelor, dar pana la urma ne intereseaza produsul. Si sa fim seriosi nici o marca de prestigiu precum McLaren nu se pricepe la alegerea numelor simple, daca ne gandim la modelul recent McLaren MP4-12C.


201512240959219904


Modelul este unisex, disponibil in trei culori, cu o busola incastrata in cureaua de silicon. Iti da senzatia de rezistenta cu un design asemanator G-shock. Conectarea se face prin bluetooth 4.0 si dispune de un ecran de 1,2 inchi.

Ce poate sa faca?

  • Sincronizeaza agenda telefonului, apeluri pierdute, recente etc.
  • Poti vedea mesajele, citi in timp real.
  • Monitoriza bataile inimii, pedometru, verifica nivelul de lumina si afiseaza date despre vreme.
  • Se poate controla muzica din telefon, camera video sau chiar vorbi si auzi apelurile.
  • Iar pentru cascati ce isi uita telefoanele dispune de functia Find my phone.

Compatibilitatea este cu sistemele Android si IOS, iar bateria de 300 mAh iti va oferi o autonomie suficienta. Ecranul LCD se misca bine, minimalist in functionare, dar destul de mare pentru a putea observa detaliile din mesaje. Nu va speriati daca vine din China, limba de utilizare este engleza.


201512240959248375


In ciuda pretului ce coboara sub 50 dolari, vorbim de un produs bun calitate/pret. Dar poate ce ne intereseaza cel mai mult este eficienta in utilizare. Astfel ca telefoanele inteligente vor putea sta in rucsac, buzunar sau langa bazin in timp ce noi vom putea vedea functiile importante si notificarile la timp. Chiar daca pasiunea pentru sport si miscare nu se imbina cu tehnologia, nu putem sa evitam insa aceste gadgeturi extrem de eficiente, care devin din ce in ce mai accesibile.

Pachetul este format din ceas, cablu USB pentru incarcare si transfer, precum si instructiuni in engleza. Afisarea ceasului este analogica sau digitala, controlul pentru blocarea ecranului se face printr-un singur buton.

Scapi de grija telefonului, nu mai schimbi ecrane dupa ecrane si ai acces usor la notificari si apeluri. Chiar daca este destul de mare nu te incomodeaza la purtare pe sub manusa sau deasupra sa. Functiile sunt suficiente, iar raportul calitate/pret nu poate fi mai bun.


sursa: www.youtube.com


 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *