Valentino Rossi castiga cursa din Barcelona ca la el acasa

Inceputa intr-o atmosfera trista in urma evenimentului tragic ce i-a curmat viata lui Luis Salom, cursa din Barcelona a debutat totusi in conditii optime. Cu un circuit modificat, reguli noi si cu un poll position castigat destul de clar de Marc Marquez, se anunta o cursa dominata clar de Honda.


motogp-barcellona-2016-1


Startul cursei a fost excelent pentru Lorenzo, Rossi incepand lent, fara pretentii la primul loc. Desi  avusese un start promitator, Yamaha a pierdut primul loc fiind implicata intr-un accident produs de pilotul Ducati, Andrea Iannone. Acesta a franat tarziu, luandul-l pe sus pe Lorenzo ce nu se astepta la acest impact.


motogp-bcn


Insa punctul culminant a fost in ultimele tururi cu Rossi in frunte, urmat de Marc Marquez in alergare pentru a tine pasul. Honda a fost mai buna in curbe, dar Yamaha s-a dovedit superioara la viteza, aducandu-i victoria italianului fix acasa la favoritii spanioli. Pe langa motoarele care nu au mai facut probleme, trebuie mentionata si determinarea diavolica a lui Rossi ce a mers la limita, castigul fiind singurul rezultat acceptat.

Asadar o cursa frumoasa, cu un final neasteptat si un Doctor in mare forma, pus pe castig.


article-presentacion-movistar-yamaha-motogp-5694cde4d0b11


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *