Adrenalina, viteza si nebunie in cursa TT Supersport din Insula Man

Nu cred ca trebuie sa mai spunem ce inseamna cursa si traseul din Insula Man pentru comunitatea moto. Cine a participat la o competitie pe acest traseu are cu ce se lauda in palmares. Lunga, stradala, cu treceri milimetrice pe langa casele oamenilor, face deliciul impatimitilor de viteza si adrenalina.


DAVE KNEEN/PACEMAKER PRESS, BELFAST: 06/06/2016: Dean Harrison (Kawasaki - Silicone Engineering) and Conor Cummins (Honda - Valvoline Racing by Padgetts Motorcycles) approaching the Gooseneck during the Monster Energy Supersport TT race.


Cursa TT Supersport 2016 nu face nota discordanta fiind presarata cu viteze ametitoare, rideri ce sfideaza legile fizicii si spectacol. Ian Hutchinson a dominat si in acest an, castigand pentru a 12-a oara duminica, fiind mai rapid cu 14,3 secunde decat Michael Dunlop.


iomtt-supersport-podium


Cu o viteza medie pe tur de peste 205 km/ora a castigat lejer cursa, pe locul doi fiind Michael Dunlop, pe trei James Hillier, patru Lee Johnston, iar celebrul John McGuinness, incheie topul. Conditiile pentru cursa au fost perfecte, iar in ciuda traficului Ian a reusit un rezultat cu peste 14 secunde peste locul secund.



Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *