Bratara inteligenta Kadingle F1, inca un ajutor sa nu ne pierdem capul

Cu un design venit din filmul Alien, bratara inteligenta Kadingle F1 ne promite functii simple, extrem de eficiente si la indemana, chiar daca nu suntem asa familiarizati cu tehnologia si gadgeturile. Cum trendul in materie de instrumente pentru analiza si imbunatatirea calitatii vietii este in continua crestere, aceasta vine ca o manusa pentru impatimiti.


1_08


Despre aspect putem spune doua lucruri: fie iti va placea la nebunie, fie il vei detesta. Construita din materiale usoare si durabile la apa, praf si uzura si fara nici un buton. Ne duce cu gandul la Star Treck, unde astfel de bratari erau folosite pentru a cere sa fii teleportat.

Functii

  • Monitorizarea zilnica a activitatilor de miscare
  • Contorizarea numarului de pasi
  • Masurarea numarului de calorii pierdute in urma exercitiilor
  • Monitorizarea somnului si calitatea acestuia
  • Ceas cu alarma prin vibratie
  • Atentionare prin vibratii atunci cand suna telefonul la care este conectata.

201501041658586244


Neavand o interfata cu monitor sau butoane, ci mai degraba un aspect de fagure completata de niste lumini care palpaie sau vibratii, vine la pachet cu o aplicatie speciala. Capacitatea bateriei este de 50 mAh, iar incarcarea se face printr-un cablu cu prindere magnetica in partea din spate a bratarei. Temperatura indicata pentru utilizare este cuprinsa intre -10 si 50 grade. Conectarea cu mijloacele mobile se face prin Bluetooth 4.0.

Bratara Kadingle F1 este disponibila in 4 culori (albastru, negru, rosu, alb) pentru a se putea adapta fiecarei personalitati. Datorita greutatii si ergonomiei se poate purta usor si adapta oricarei vestimentatii.


1_01


Pe o piata extrem de competitiva, unde producatorii se zbat sa vina mereu cu produse din ce in ce mai sofisticate, acest produs ne aminteste ca less is more. Concentreaza cateva functii importante intr-un produs mic, extrem de eficient si cu un pret redus. In mediile de lucru cu un ritm alert si stres, unde timpul se comprima, bratara Kadingle F1 isi face loc pentru a monitoriza si atentiona utilizatorii. Pentru sportivi poate fi un accesoriu de pret, oferind informatiile de care au nevoie pentru a fi in top.


b5


Concluzii

Este un produs foarte bun calitate/pret, cu functii extrem de precise si simple. Nu te incarca cu informatie inutila si poate fi folosita de oricine. Flexibila, cu un design diferit si o greutate ce nu poate fi luata in calcul, devine un gadget ce nu te incomodeaza. Stii ca este acolo, il sesizezi cand vibreaza sau cand cineva se mira ca ti se aprinde bratara si iti ofera cand ai nevoie informatii privind calitatea miscarii sau a somnului.

Test posibil cu sprijinul partenerului nostru in materie de echipamente si gadgeturi  www.gnex.ro

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *