Parbrizul inteligent pentru motociclete de la Samsung promite transformarea experientei condusului pe doua roti

Deja nu mai e noutate introducerea tehnologiei in piata de moto. Nevoia de conectivitate si informatii la vedere a dus la dezvoltarea castilor inteligente si a gadgeturilor dedicate.

Cea mai noua inovatie vine de la Samsung si ne prezinta un accesoriu pentru drum cu montare pe parbrizul motocicletelor. Foloseste un Head-up-display ce prezinta informatiile de interes la indemana fara a mai lua mainile de pe ghidon. Ideea in sine este destul de buna si poate fi o metoda de a mari siguranta in trafic.


040416top-i


Probabil cei mai multi dintre noi prefera sa lase mobilul la o parte cand pleaca intr-o plimbare pentru a se putea bucura de libertatea mult ravnita. Pana la urma linistea, sunetul motorului, mirosurile si vantul in piept este tot ceea ce conteaza. Dar si aici e un mare DAR, ne gandim totodata si la oamenii ce sunt legati de tehnologie pentru a-si exercita munca, orientare in orase sau acces la informatiile lipsa din trafic. Aici tinde sa fie piata tinta pentru acest accesoriu smart, destul de util in viata de zi cu zi.


samsung-smart-windshield-zigwheels-m4_720x540


Asa ca dilema este urmatoarea: acceptam ca si motociclisti tehnologia ce tinde sa ne tina conectati de mobile sau ramanem la functiile de baza pentru care a fost conceput mersul pe doua roti. Timpul probabil ne va da un raspuns, dar un lucru e cert, usor-usor devenim tot mai dependenti de mobile.

Samsung a speculat aceasta nevoie si a furat startul in domeniul accesoriilor cu display pentru motociclete.


*sursa: www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *