Streif – One Hell of a Ride

De 75 de ani, cursa de la Hahnenkamm, din statiunea Kitzbühel, Austria, aduna cele mai impresionante coborari pe partie, dar si cele mai tragice cazaturi intr-un eveniment plin de adrenalina, mit si legenda.


logo-streif


Nicaieri in lume schiul nu este sarbatorit la acest nivel. Orasul, oamenii si intreaga lumea a acestui sport o iau razna cand se apropie aceasta cursa, iar evenimentul in sine este asteptat precum Superbowl.

Streif – One Hell of a Ride” este un documentar care prezinta cele mai intense momente din acest eveniment care are loc an de an. Produs in 2014 de catre  Planet Watch si prezentat de Red Bull Media House, “Streif – One Hell of a Ride” aduna in cele 90 minute cele mai spectaculoase coborari pe partia, care are in unele puncte are vizibilitate 0 la coborare. Practic oamenii sar in rampele de pe traseu fara sa stie unde aterizeaza (cea mai lunga saritura atingand 80m), intr-un roller-coaster in care viteza de coborare ajunge la 145 km/h. Cea mai mica greseala in aceasta cursa te poate trimite in camera de garda si iti poate incheia activitatea sportiva.


main858_3498757a-large


Nu exista nimic mai important in lumea schiului decat sa fi schiat pe Streif. Pentru a fi cineva in istoria acestui sport si pentru a ajunge o legenda, trebuie sa fii gata oricand pentru aceasta partie!” este intro-ul acestui documentar care te va tine in priza din primul minut.


Erik Guay performs at the third downhill practice in Kitzbuhel, Austria on 24th of January 2013 // Samo Vidic/Red Bull Content Pool // P-20130124-00058 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //


Anul trecut cursa a fost urmarita de 500 milioane de pasionati din intreaga lume, iar peste 85.000 de spectatori au fost prezenti in satucul din Kitzbühel pentru a vedea live eroii din acest univers. E Hollywood, Formula 1 si spectacol la un loc. E scena unde multi si-au incheiat cariera sportiva din cauza dificultatii acestei partii.

Va recomandam acest film mai ales in zilele cand temperaturile cresc prea mult si vi se face dor de iarna!


*sursa : www.youtube.com


 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *