No stress cu Lazy Bag – accesoriul vacantei relaxante

Iubim vacantele si calatoriile, iar pentru ca acestea sa fie reusite ne bazam pe cateva elemente. Drumul sa fie confortabil sau interesant, compania sa fie placuta, locatia sa fie frumoasa si intreaga experienta sa fie relaxanta. Accesoriile utile isi fac loc de fiecare data in bagajele noastre, fie ca vorbim de mijloacele de entertainment, supravietuire sau imbracaminte.


1461121451752688


La mare sau munte, suntem nevoiti sa avem la indemana un mijloc prin care sa ne asiguram ca putem sta confortabil, usor de folosit, de impachetat si purtat. Noi suntem convinsi ca am gasit solutia ideala. Salteaua gonflabila, lazy bag , cunoscut sub diverse nume isi face loc in bagajele noastre pentru fiecare plimbare.

  • Descriere si utilizare

Vorbim de un produs ce inglobeaza confortul unei saltele umplute cu aer, al unui hamac suspendat de doi copaci sau al unui sezlong pe malul marii. Confectionat din materiale rezistente si usoare, acesta face fata cu brio pe munte, sau pe stratul fierbinte de nisip. Compact precum un sac de dormit, cu greutate redusa incape sau poate fi carat cu usurinta. Pentru a putea fi umflat cu aer nu este necesar un compresor sau pompa speciala ci doar un sprint de 10 m sau pur si simplu o adiere de vant.


13823687_1450508824966592_466634733_n


Am reusit sa le testam in cateva zile atat pe munte, langa piscina sau la mare. Au reusit sa ne impresioneze prin confortul adus, rezistenta la uzura si modul simplu de utilizare.

  • Recomandari

Din ce am putut observa materialul din care este confectionat devine destul de „lipicios” daca il veti folosi stand pe plaja fara un prosop asezat peste. Totodata trebuie stiut ca nu este impermeabil. Contactul cu apa nu dauneaza, dar apa poate patrunde intre straturile sale. Este de evitat folosirea in locuri cu obiecte taioase sau ascutite. Este destul de rezistent, insa nu trebuie abuzat prin mijloace extreme de folosire.


1461141580816956


  • Concluzii

Acest accesoriu devine un must have indiferent de sezonul de folosire sau mediu. Scapam de corvoada bagajelor supradimensionate, a inchirierii de sezlonguri sau cautarea pomilor pentru hamac. Solutia oferita de lazy bag aduce relaxarea si utilitatea la un nou nivel. Tehnologia materialelor inteligente, combinata cu un design simplu si eficient, fac din sacul nostru umplut cu aer un companion ideal pentru orice vacanta.

*Disponibil pe : www.shop.namstare.ro


*sursa : www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *