„Motocicleta” acvatica Jetovator promite sa ne scape de caldura

Nu vorbim despre un motor clasic, cu roti si combustie pe benzina, ci mai degraba despre un jet board mai elevat ce seamana cu o motocicleta. Inventia, pe cat de traznita, pe atat de atragatoare, promite sa ne scape de caldura si sa ne produca in acelasi timp adrenalina unei deplasari in viteza.


Jetovator-6


  • Cum functioneaza?

Prin propulsie cu ajutorul apei, folosind puternicele motoare ale unui Jetski.

Folosind un sistem special de duze, te propulseaza la cativa metri in aer, timp in care trebuie sa te folosesti de echilibru si doua manete pentru a inainta. Corpul este facut din aluminiu, te poate ridica pana la 12 metri sau te poate cobori sub apa, pana la 3 metri. Nebuniile pe care le poti face cu acesta tine doar de abilitatile tale si gradul de nebunie. Capabil de viteze de pana la 27 km/ora, cu o elevatie de cativa metri, nu este tocmai o jucarie, asa ca echipamentul de protectie trebuie sa fie pe masura.


11174513_10155417488560062_222230868436707475_o


Dealerii sunt in majoritatea zonelor turistice de pe Glob, unde sporturile acvatice sunt practicate mai tot timpul anului. Pretul unei astfel de jucarii este in jur de 7 000 dolari, dar poate varia in functie de configuratie si taxele fiecarei tari. Pentru a inchiria acest echipament este nevoie in jur de 300 dolari. Destul de mult pentru veniturile noastre, insa accesibil pentru americanii de rand.


awesome-colors1-e1424451026958


Sa nu uitam faptul ca orice nebunie de acest gen prinde si in Romania, asemenea fratelui mai mic, dotat doar cu o placa. Jetovator promite un plus de viteza si adrenalina. Unul dintre avantaje este ca nu esti legat in nici un fel de aparat. Cat despre siguranta, va las pe voi sa apreciati si de ce nu, sa incercati daca aveti posibilitatea. 😀


*sursa : www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *