Dezvoltatorii castii moto Skully acuzati de falimentarea startup-ului

Proiectul dezvoltat de catre fratii Marcus si Mitch Weller, ce promitea sa construiasca cea mai dotata casca din punct de vedere tehnologic folosind realitatea augmentata, s-a dovedit a fi o mare dezamagire.


Skully-helmet-interior-796x398


Totul a pornit de folosirea fondurilor stranse pentru a dezvolta si produce casca, in scopuri personale, astfel aducand compania la stadiul de faliment. Plangerea inaintata de catre Isabelle Faithauer, fosta asistenta a celor doi, a intarit si mai tare ipoteza conform careia proiectul Skully este intr-o groapa fara iesire.

Cei doi frati au folosit banii investitorilor in scopuri personale, cumparand numerose proprietati, masini scumpe si iesiri la restaurante de lux.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Va reamintim faptul ca o asemenea casca era estimata la un cost de 1 500 dolari si cererea a fost destul de mare. Acest produs promitea sa introduca motociclistul in lumea tehnologiei, asigurandu-i informatiile de care are nevoie printr-un display cu ajutorul realitatii augmentate. Acum insa comenzile nu vor mai putea fi onorate, lasand oamenii sa isi ceara dreptul in instanta de judecata.

Finantat de aproximativ 1940 de oameni prin intermediul IndieGogo, cu 250 000 dolari, Skully dezamageste ca si start-up promitator, lasand cu ochii in soare investitorii.


*sursa: www.youtube.com


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *