Se cauta doi aventurieri avizi de extrem si adrenalina sa colinde prin lume

Ne uitam la celebritati cutreierand prin lume, cautand aventura si adrenalina, avand bugete pe masura si posibilitati sa ne impartaseasca informatia.


columbia-director-of-toughness-job-706416


Columbia Sportswear doreste sa schimbe perspectiva si sa ofere zeci de mii de dolari pentru doi aventurieri sa mearga prin cele mai izolate si periculoase locuri, folosind cele mai noi echipamente, postand pe mijloacele media si de socializare intamplarile prin care trec in aceasta experienta.

Director of Toughness” este numele generic dat acestui proiect ambitios, ce va oferi 39 000$ plus beneficii temeraririlor ce se vor inrola. In prima editie, Lauren Steele si Zach Doleac, au mers in lung si lat, de pe varful vulcanului Cayambe pana la coasta arctica Manitoba.


mj-618_348_do-you-have-what-it-takes-to-be-columbias-director-of-toughness


Nu va lasati inselati insa de oportunitati si finante, rolul celor doi daredavili alesi nu va fi usor catusi de putin. Ei vor trebuie sa testeze echipamentele in cel mai extrem mod cu putinta, sa isi asume riscuri in cele mai grele situatii intalnite pe Glob. Nu e munca de birou, blog sau articol, ci „real life”, Columbia dorind astfel sa aduca ceva nou pentru public si cumparatori.

Asa ca dragi aventurieri, oameni fara stare, plictisiti de oras, aglomeratie si stres, acum este sansa voastra sa deveniti vedete si sa alegeti urmatoarea destinatie de explorat.

*Detalii despre job : www.columbia.com


*sursa : www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *