After Forever – film numai bun de pus pe rana in asteptarea iernii

Micuta sala de cinema Union s-a umplut pana la refuz aseara de rideri si impatimiti ai sporturilor albe pentru vizionarea premierei filmului After Forever. Plin de actiune si adrenalina, acesta prezinta aventura oamenilor indragostiti de munte si snowboard.


14257467_1299282640091345_8917498851435767322_o


Evenimentul este dedicat in mare parte promovarii marcilor celebre de echipamente, dar pentru cei prezenti a fost un semnal ca iarna este aproape. Pentru noi a fost un prilej sa ne revedem prietenii, sa petrecem timp de calitate si sa intalnim unii din cei mai buni rideri din lume.

Filmul este spectaculos, prezinta coborari riscante din elicopter pe varf de munte sau trick-uri facute in spatele casei pe balustrazi sau scari. Nu exista insa fir epic, ci doar o insiruire de cadre bine realizate, ruperile de ritm fiind redate prin accidentele si momentele funny petrecute la filmari. Asteptam cu ardoare vremea cand peisajele Romaniei vor fi prezentate intr-o asemenea maniera.


img_19092016_215004_hdr

Petrecerea de dupa ne-a permis sa ii abordam direct pe riderii prezenti la eveniment (Severin Van Der Meer, Brendan Gerard, Garrett Warnick)  si sa aflam de la ei cateva impresii despre viata de turneu. Am aflat astfel de la Garrett Warnick ca are doar 23 de ani si ca iubeste ceea ce face. Brendan Gerard abia venise de la aeroport la jumatatea filmului si nici macar nu a apucat sa isi vada partea de film. Nu-i nimic, va avea timp pentru ca si-a propus sa stea in Romania cateva zile.


img_19092016_212618_hdr


Dragi prieteni, filmul After Forever ne trezeste la realitate si ne anunta ca iarna este aproape. Se apropie momentul in care vom scoate echipamentele la lumina sa le ascutim canturile si sa urmarim prognozele meteo.


*sursa : www.youtube.com


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *