5 oameni indispensabili pentru excursiile la zapada

Ai decis locatia, ai gasit cabana perfecta si perioada pentru mers la zapada. Vine intrebarea fireasca: cu cine sa mergi? Daca nu esti la prima incercare, probabil stii problemele intampinate intr-un grup, unde fiecare are cate o parere, nevoie sau tabiet. Cum viata pe doua roti se invarte intre 2-3 prieteni, formula ideala daca e sa ma intrebi pe mine, asa si excursia in varf de munte presupune o formula cat mai eficienta si o coordonare pe masura.

Pentru aceasta armonie am gasit cinci caractere care impreuna dau sarea si piperul aventurii.

  • Fixer-ul

E prietenul ala cu de toate in rucsac. De la banda adeziva, surubelnita sau mancare. Intotdeauna va avea solutia la indemana si iti va fi alaturi la greu. Stai cateodata si te intrebi cate lucruri poate avea depozitate si daca poate scoate un pickhammer la nevoie.


img_07032016_141752


  • Ala mai nebun ca tine

E prietenul care nu cunoaste cuvantul NU. Chiar daca e o situatie imposibila, el se arunca cu capul inainte. Un sfat : nu faceti intotdeauna ca el! Chiar daca energia lui este mereu debordanta si ai crede ca stie ce zice sau face. Caracterul individualist il face periculos pentru turma, dar in acelasi timp indispensabil.


DCIM100GOPROG0020674.


  •  Tehnico-geek-ul

Nu aveam cum sa nu il bagam in dream team-ul nostru. Are mereu prinderi de camere, baterii de rezerva si urla la tine ca nu ai pornit camera („Ca orice aventura buna trebuie memorata!!!”). El va avea mereu solutia tehnica si rabdarea pentru a seta sau analiza cele mai bune unghiuri de filmare.


gopro-maniac


  • Party starter-ul

E omul care are energie mereu. Cand te simti „zombi” dupa o zi plina, el vine cu idea geniala: „Sus pe bar…doar nu stam in cabana?!”. Ridica dispozitia si energia intregului grup.


DCIM100MEDIADJI_0037.JPG


  • Mai pe ultimul loc…EU 😀

Eu am grija ca „ala nebun” sa nu faca o tura de urgenta cu elicopterul prin Alpi, prietenul cu apucaturi de party sa doarma invelit si tehnicul sa mai primeasca echipament. Cum zice vorba putin adaptata: „Nu poti trai cu ei, dar nici fara!”. Un lucru e clar, avem echipa :D, stiu pe cine ma bazez daca imi pierd schiurile, sau trebuie sa pun lanturile la un Punto dotat CU CAuciucuri de vara pe viscol.


111111111111111


Fetelor, nu ma injurati, voi ne animati existenta si ne alinati ranile si genunchii rupti la final de zi!


*Va asteptam sa ne urmariti pe canalul nostru de youtube


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *