THE REAL „Top Gear ” is back. „The Grand Tour” debuteaza in forta

Fara doar si poate americanii stiu sa faca show. Daca in combinatia asta mai punem la socoteala si trei prezentatori dusi cu pluta, o echipa profesionista si un buget nelimitat, avem reteta perfecta pentru „The Grand Tour„.


the-grand-tour-episode-1


Spectaculos inca de la inceput, fara rabat de la calitate, cu o grafica senzationala, noul serial despre masini si aventuri produs de gigantul Amazon va face legea in acest segment. Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May ne incanta cu umorul produs de efervescenta dintre ei, testele spectaculoase, dar si faptul ca fiecare episod va debuta in alta zona de pe Glob. Cum au spus ei, „vor fi precum tiganii, dar cu masini scumpe” 😛 .


hqdefault


Este in acelasi timp o copie a vechiului show, dar plin de steroizi. Se vede faptul ca au avut mana libera si putere de decizie asupra productiei. Episodul pilot ( The Holy Trinity) dureaza putin peste o ora, suficient sa te tina captivat, dar sa nu te plictiseasca. Abia asteptam sa vedem celelalte aventuri care promit a fi la fel de spectaculoase. Vor fi intreceri la limita, masini scumpe si exclusiviste, impuscaturi, avioane si drumetii epice.


judgementday-holytrinity_g1


The Grand Tour reinvie esecul lasat de Top Gear, chiar daca este peste ocean, inviorand aceasta toamna, cel putin pentru mai bine de o ora in fiecare saptamana. Nu intram in detalii, in schimb va invitam sa va convingeti si voi, show-ul fiind disponibil on-line.


*sursa : youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *