Ironia sortii loveste sezonul acesta Marele Circ F1

S-a mai dus un sezon din cel mai spectaculos si scump sport motorizat. Dominat in totalitate de Mercedes, cu cei doi piloti Hamilton si Roseberg, acesta a lasat un gust amar fanilor ce se asteptau la ceva mai multa drama.

Cum dracu se face sa castigi o cursa, sa iti doresti sa o pierzi si cel de pe locul doi sa primeasca felicitarile si laurii. Sa il intrebam pe Hamilton? Dam vina pe ghinion, parcursul acestuia in F1 a fost unul bun, cu putine greseli si un final senzational, dominat clar de acesta.


1458579524570


Din pacate astrele (cum ar spune Neti Sandu) nu au fost favorabile lui Hamilton. In ciuda strategiilor incercate pe parcursul ultimei curse din sezon, Roseberg a dat dovada de tarie de caracter si a terminat pe locul doi, fiind suficient pentru a castiga Campionatul Mondial. Restul plutonului s-a tachinat cu cateva depasiri, insa diferenta este clara intre Mercedes si ceilalti constructori. Fie din neputinta sau doar mandrie, Vettel si Verstappen nici macar nu au schitat vre-un atac asupra lui Roseberg.


nintchdbpict000285131010


Hamilton a defilat de la inceput pe primul loc, incercand prin orice metoda sa il incurce pe Roseberg, in ciuda indicatiilor date de echipa. Ne asteptam chiar sa ii cedeze locul 1 pe final cursei, pentru a evita situatia bizara in care castigatorul nu se poate bucura pe deplin de victorie.

Una peste alta, un sezon lung, previzibil, dominat clar de Mercedes. Se anunta schimbari importante pentru anul viitor, atat in ceea ce priveste componenta echipelor, dar si in structura monoposturilor.


*sursa : youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *