Cadoul perfect pentru zapada? Avem noi cateva idei ce vor aduce bucurie

Nu ne-am putut abtine si pentru ca am primit un numar mare de cereri pentru idei de cadouri ce ne pot aduce bucurie de sarbatori, am facut o lista din care sa va inspirati. Cum piata este intoxicata de alternative, totul este la reducere si ambalat de cadou, am decis sa facem doua lucruri : 1. Sa prezentam cateva optiuni cu adevarat reduse si raport calitate/pret imbatabil si 2. Acele produse sa aiba calitatea si testarea noastra spre aprobare inainte sa vi le prezentam.

  • Camere sport. Au devenit o extensie a echipamentului de schi sau placa. Toata lumea le foloseste si nu mai putem scapa de ele. Pe langa consacratul GoPro Hero 5, mai avem inca doua alternative pentru voi, ceva mai ieftine, dar cu o calitatea excelenta, Xiaomi Yi, SJ Cam SJ6 si Kmax One 4K. Setate corect, folosind diferite moduri de prindere si soare din belsug te vor face stea in fata cunoscutilor.

pjimage-2


  • Merg mana in mana cu produsele prezentate mai sus, sunt compacte si usor de folosit. Vorbim despre bateriile externe. Dupa cum se stie, in conditii de temperaturi scazute, acumulatorii „mor” extrem de repede, indiferent de modelul ales. Solutia este sa folosim mai multi sau sa avem la indemana o optiune de incarcare rapida si mobila. Am ales ca solutie bateria externa Kmax de 10000 mAh , solutia de IWO P48 si Ultra-thin 10000mAh.


pjimage-3


  • Ce ne-am face fara drone? In toate stirile, fiind in centrul atentiei in materie de inovare si dezvoltare, isi fac loc si in lumea sportului, cu cat acestea devin mai mici, mai fiabile si mai usor de utilizat. De la producatorul DJI am ales Phantom 4 si mult asteptatul Mavic. Chiar daca le vedem „de jucarie„, pot deveni o modalitate usoara de invatare si filmare cu aportul JJRC H31 si H11WH. Ultimele alese sunt o sub-categorie a dronelor mici, numite drone de buzunar, controlabile cu mobilul, dar extrem de avansate tehnologic, am ales JJRC si Dobby.


pjimage-4


  • Nu e imagine fara stabilizare. Dupa modelul GoPro, ce a venit cu o solutie completa, am gasit cateva metode de stabilizare chiar daca vei fi pe schiuri si inoti prin powder. Solutii bune vin de la DJI cu cele doua gimbaluri – Osmo si Osmo mobile. Urmatoarele pe lista sunt cele de FeiYu Tech FY, asemanatoare cu DJI, dar ceva mai ieftine si adaptabile. Nu in ultimul rand, solutia noastra recent achizitionata – SOOCOO.


 

pjimage-5


  • Eliminam cu aceasta categorie marea problema pe care o intalnim la accesoriile pe care le folosim, anume pierderea prin zapada. Solutia cea mai la indemana este sa folosim un localizator cu GPS. Mic, usor de adaptat si la indemana, ne poate scuti de multa durere de cap.


img-principala-650x489


  • Compliment si baza pentru echipamente poate fi de succes un skipass pentru intreg sezonul. Cum iarna se anunta lunga si avem premize bune pentru un sezon reusit, acesta poate fi un cadou cu adevarat folositor.


an-introduction-and-guide-to-val-d-isere-val-d-isere-region-931


 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *