Gadgeturi cool pentru pasionatii sporturilor de iarna

Folosim aproape in orice moment tehnologia si gadgeturile in viata cotidiana. Era si normal ca acestea sa ne urmareasca si pe partie. Fie ca ne usureaza activitatea, ne localizeaza sau ne inregistreaza aventura, este tare greu sa ne despartim de acestea.

  • Aproape fiecare dintre noi am pierdut la un momentdat obiecte prin zapada. Solutia potrivita vine de la Trace Tracker. Un localizator prin GPS, ce se monteaza usor si ne poate scapa de durerea de cap. Devenite din ce in mai performante, acestea se conecteaza la o aplicatie pe mobil si ne poate da informatii asupra vitezei, distantei parcurse, G-senzor.


  • A doua inovatie vine din lumea snowboardingului. Legaturile XON Snow-1, de la Cerevo sunt de acum inteligente. Capabile sa comunice prin Bluetooth, prin intermediul unor senzori speciali iti vor da infomatii pretioase despre modul în care te dai, parametrii placii si cum iti poti imbunatati stilul.


  • Bluzele de corp incalzite. Ce poate fi mai util decat acestea in zilele cand temperaturile scad vertiginos si ai uitat polarul acasa. Dotate cu o instalatie speciala de incalzire si baterii incorporate pe manaci, devin extrem de eficiente si utile.


  • Caterinca sau nu, celebra companie Americana producatoare de brichete,  ZIPPO, a venit cu o idee pe cat de trăznite,  pe atat de utila. Fumator sau nu, o bricheta este intotdeauna utila, mai ales daca aceasta poate transmite caldura vreo 12 ore. Destul de compacta pentru a putea incapea in manusi, aceasta isi face treaba destul de bine si ieftin.


  • Camera cu stabilizator pe trei axe produsa de Zerotech, companie chinezeasca cunoscuta pentru drona de buzunar revolutionara Dobby. Camera este capabila de o rezolutie 4K, iar imaginile captate de aceasta vor fi intotdeauna stabile. Impermeabila, compacta si usor de utilizat promite sa rezolve marea problema a camerelor spor din prezent.


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *