La 23 ani, Mikaela Shiffrin castiga prima medalie din cariera la Campionatul Mondial de Schi Alpin

Shiffrin a reusit sa prinda podiumul la Campionatul Mondial de Schi Alpin, castigand prima sa medalie de argint. Aceasta continua trendul ascendent si face o coborare buna in celebra statiune St.Moritz, care a  găzduit anul acesta competiția.



In ciuda temperaturilor blande si a soarelui ce bate cu putere, partia se mentine in conditii bune, dandu-le posibilitatea sportivilor sa aiba evolutii excelente. Americanii stau acum cu sufletul la gura si spera la o cursa mare sambata in ultima coborare, ca favorita si reprezentanta lor sa castige medalia de aur.



Cursa se anunta spectaculoasa si plina de adrenalina, in spatele Mikaelei, la mica distanta fiind clasata Lindsey Vonn, o legenda in sporturile de iarna. Revenita in urma unei accidentari, aceasta mai sparge un record, pentru cea mai varstnica schioare ce castiga o medalie la un eveniment de prestigiu.

Sambata se anunta spectacol in St.Moritz si pentru cateva ore facem pauza de la partie si vom sta conectati la evenimentele din Campionatul Mondial.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *