Traiasca berea! Din halba n-a cazut…

Daca pentru multi dintre voi a venit primavara, gandul nostru sta inca la munte si zapada. Intreg sezonul, weekend de weekend a fost marcat si sarbatorit la Ski Resort Transalpina cu intreceri, muzica, zapada buna si distractie „la inaltime„. Acum la prag de final am pregatit o intrecere mai putin obisnuita, traznita si udata din belsug cu bere.



Intrecerea halbelor presupune o coordonare speciala intre schiuri/snowboard si echilibristica cu o halba de bere plina pana la finish.

Se puncteaza la final:

  • cantitatea de bere ramasa in halba
  • timpul scurs de la pornire pana la trecerea liniei de final
  • costumatia traznita/echipamentul/lipsa acestuia (in limita decentei)

Concurentilor li se va oferi o cantitatea egala de bere, ce va trebui protejata in timpul alunecarii pe partie. Plecarea va fi concomintenta pentru toata lumea si sunt permise inghionteli, dat peste halba sau alta metoda (care sa nu conduca la accidentari) care este menita sa creeze avantaje.



Berea este oferita de Tuborg, astfel incat sa avem ce da din halbe, dar sa ne mai ramana si pentru petrecerea de final, iar premiile pentru primele trei halbe sunt oferite de sponsorul GNEX, constand in: locul 1 – o camera sport, locul 2 – un ceas inteligent si locul 3 – un selfie stick.



Ski Resort Transalpina ne asteapta cu partii bune si zapada batuta (poate chiar provizii proaspete) intr-o atmosfera blanda de aprilie sa sarbatorim Floriile cum se cuvine, asa ca nu putem decat sa va asteptam pe partie sa petrecem impreuna!

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *