Jetlev Flyer – distractie estivala pentru adrenaline junkie

Gata! Spunem adio iernii si privim cu optimism gradele cum urca, ducandu-ne cu gandul la sezonul de vara. Schimbam registrul si trecem la sporturi nautice potrivite pentru mare.



Din curiozitate am cautat diverse moduri inedite pentru distractie si adrenalina. Mi-a captat atentia Jetlev Flyer, o companie ce produce sisteme de propulsie cu jet de apa. Diferit fata de suportul clasic cu prindere de picioare, acesta foloseste un dispozitiv asemanator unui rucsac. Este compus dintr-o baza ce transmite jetul de apa sub presiune, furtunul de conectare si suportul de care este prins sportivul.



Au fost folosite materiale precum carbon, magneziu, iar motoarele sunt peste 200 cai putere. Sunt construite in Germania si vandute worldwide. Distractia utilizarii unui asemenea echipament este usor de vazut. Te poate propulsa cativa metri in aer, poti face miscari acrobatice sau poti imita inotul unui delfin. Mie mi se pare mai usor de controlat fata de alte modele pe care le-am vazut la mare (cele cu placa montata de picioare), suficient de puternic si mobil si cred ca poate fi cu succes un mod de a te distra in vacanta la mare.



Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *