DJI Goggles schimba perspectiva imaginilor surprinse cu drona

In timp ce autoritatile „se mocirlesc” in legi absurde, tehnologia in domeniul dronelor avanseaza vertiginos. Mai mici, mai fiabile, mai inteligente si mai intuitiv de manevrat.



Cel mai nou produs de la compania DJI, ochelarii de control si FPV pentru gama lor de drone. Multi ar spune ca nu este o noutate acest produs. Anuntat inca de la lansarea Mavic, au intarziat totuși sa apară,  fiind asteptati cu entuziam de impatimiti. Va putem spune ca schimba radical modalitatea de vizionare si operare in timp real a unei drone, indiferent de ce model de drona vorbim.



Construiti din materiale de calitate cu finisaje excelente si confortabili de purtat in ciuda dimensiunilor. Echipati cu un ecran de 5 inchi si o rezolutie 3840 x 1080, avand un unghi de 85 grade pentru fiecare ochi. Bateria este mare oferind o durata de viata de pana la 6 ore, fiind incastrata in ochelari (9440mAh). Pe lateral avem un ecran tactil ce permite navigarea in meniu, selectarea optiunilor de zbor sau corectii pentru imagine.



Conectarea se face printr-o mufa micro USB, 3.5 mm, HDMI Type-D si inregistrarea este posibila pe un card micro SD. Suporta toate modurile de zbor cu care eram obisnuiti din meniul telecomenzilor DJITerrain Follow, ActiveTrack, TapFly, Cinematic Mode, Tripod Mode si Fixed-wing Mode. Asa cum spuneam, acesti ochelari ne transpun in camera dronei oferind o imagine clara, dar si posibilitatea de control asupra unghiului de filmare si a functiilor pentru imagine.



Este indicat sa nu stam in picioare pe timpul folosirii, iar DJI ne recomanda ca operatorul dronei sa fie diferit de cel care poarta ochelarii. Aceasta practica de a controla o drona cu doua telecomenzi este din ce în ce mai folosita de către utilizatori, garantând astfel calitatea imaginilor și reducerea riscurilor de accidente. Un operator actioneaza in siguranta drona si celalalt se focuseaza pe imagini si captarea acestora.

Asadar DJI continua sa uimeasca si sa inoveze in acest domeniu. Ochelarii sunt o adevarata inovatie si vor face cu siguranta furori in randul detinatorilor de drone. Veti putea simti pe propria piele senzatia de zbor asemenea unui vultur.

*Informatii cmplete si test in filmul de mai jos.


*sursa : youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *