Cel mai mare parc destinat sporturilor de iarna indoor va fi construit in China

Chinezii ne-au obisnuit cu constructii de anvergura si iesite din comun. A fost data publicitatii o locatie cu sase piste de schi indoor ce urmeaza sa fie deschisa luna viitoare, fiind cea mai mare ca dimensiune din lume.



Harbin Wanda Snow Amusement Park este numele parcului ce urmeaza a fi deschis in iunie, cu piste de pana la 500 m. Va acoperi toata gama, de la cele destinate pentru avansati (negru) cu inclinatie mare, pana la cele domoale (albastre) pentru cei neinitiati. Urcarea se face cu ajutorul unor telescaune si bande rulante.



Partia de 500 m lungine, a patra din lume, va fi principala atractie. Acest record, se pare ca va tine pana prin 2019, atunci fiind inaugurat un nou parc de distractii indoor cu zapada in Dubai, fiind clar mai mare decat cel din Harbin, China.



China detine cele mai multe facilitati de acest gen, ele fiind atragatoare pentru public inca de prin anii ‘70. Dezvoltate în tot mai multe locații pe mapamond, indiferent de temperatura ambientala, aceste imense congelatoare sunt o adevarata mina de aur pentru turism.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *