Nimic nu se compara cu schiul de vara! Sezon declarat deschis in Alpi

Les 2 Alpes este una din putinele statiuni in care se poate schia chiar si vara, datorita inaltimii ridicate, temperaturilor scazute si bineinteles ghetarului. Trebuie stiut ca sezonul nu tine insa foarte mult si trebuie verificat programul instalatiilor de urcare pe cablu.



Les 2 Alpes este o statiune foarte populara printre pasionatii de zapada, dar mai ales pentru profesionisti, dandu-le posibilitatea sa se poata antrena cateva luni in plus. Conditiile de schi sunt in general cele „de tricou„, fara aglomeratia specifica iernii si bineinteles cu preturile mai mici, atat la skipass cat si la cazare.



Statiunea detine cel mai mare ghetar din Europa, intre 2900m si 3600m, oferind astfel posibilitatea unei zone extinse de schi, ce include snowpark, 1 pista rosie, 9 albastre si una verde. Snow park-ul isi pastreaza aproape structura cu care eram obisnuiti iarna, fiind pe gustul tuturor pasionatilor de sarituri acrobatice si freestyle.

Activitatile in afara partiilor de altitudine permit o deconectare totala. De la bicicleta, hiking, escalada si piscina in aer liber, poti avea o vacanta completa, fara sanse de plictiseala. Sa nu mai punem la socoteala peisajele incredibile si aerul curat.

Daca nu v-ati programat inca vacanta de vara si cautati inspiratie, Les 2 Alpes ar putea fi o varianta demna de luat in calcul.


*sursa : youtube


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *