Cel mai mare topogan gonflabil redeschis la Bansko

Daca pana acum ne-a interesat statiunea Bansko pentru practicarea sporturilor iarna din cauza faptului ca este aproape de Romania si ca ofera servicii mult mai bune (raport calitate/pret) fata de cele din tara, iata ca ne atrage atentia si pe timp de vara, caci bulgarii nostri se pare ca au inceput sa invete de la tarile din Vest care atrag mii de turisti si vara.

Anul trecut a fost inaugurat la Bansko cel mai lung topogan gonflabil din sud-estul Europei, iar la 1 iulie anul acesta a fost redeschis pentru turistii dornici de o racorire la inaltime.  Situat la 1620m altitudine in Banderishka polyana, topoganul are o lungime de 350m si reprezinta principala atractie pentru turistii care ajung aici. Topogane gonflabile cu lungimi asemanatoare se mai regasesc in SUA, Noua Zeelanda si Australia



Biletul pentru o coborare pe topoganul gonflabil este de 12 lv pentru adulti (aprox. 5 euro) si 9 lv pentru copii, iar accesul pana la Banderishka polyana se face cu telegondola care in aceasta perioada si-a modificat programul, functionand intre 8:00-18.30. 



Pe langa acesta, organizatorii pun la dispozitie pentru cei mici castele gonflabile, terenuri de mini golf, fotbal, zone de joaca special amenajate pentru a atrage cat mai multi turisti. 

Daca aveti in plan sa faceti drumetii prin muntii Pirin, e bine de stiut ca puteti sa aveti parte si de o racorire la inaltime asa ca va asteptam sa ne povestiti si noua daca ajungeti sa testati topoganul gonflabil de la Bansko. 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *