Cea mai buna solutie de depozitare si transport pentru DJI Spark

Daca ai fost un pic norocos si DJI ti-a livrat deja noua drona Spark, probabil ca te-ai interesat si de modalitatea de depozitare si transport astfel incat sa ocupe cat mai putin loc in bagaje, dar si sa fie transportata in conditii de siguranta. Si cand zic siguranta o sa intelegeti mai jos la ce ma refer.

Iata mai jos cum poti transporta in mai multe feluri micuta drona impreuna cu accesoriile din pachetul combo. 

Varianta 1: geanta de transport DJI sau cum sa indesi aproape toate componentele


Poti depozita controllerul, drona, incarcatorul si doua baterii, hub incarcare, indesate cumva sa incapa toate. Mie protectiile pentru elice nu mi-au mai incaput, asa ca le-am pus separat. Nu imi surade aceasta varianta pentru ca mi se pare ca drona nu este transportata in siguranta. Vazusem pe forumuri ca alti utilizatori opteaza pentru varianta demontarii eliciilor, ceea ce nu ma incanta. Vreau ca timpul de pregatire pentru a zbura cu drona sa fie cat mai mic, nu sa stau sa fac puzzle de fiecare data cand zbor. O alta problema este legata de gimbal care nu ar avea pe ce sa se sustina, dar sa zicem ca pentru asta am gasit o varianta ajutatoare – un capac de protectie pentru  gimbal care ar asigura transportul in conditii optime. Chiar si asa, DJI puteau sa puna la dispozitie o geanta un pic mai mare, astfel incat sa incapa toate si sa confere siguranta la transport. Acelasi model de geanta este propus si pentru a transporta Mavic (drona, controller, doua baterii).

Varianta 2: geanta de transport DJI pentru accesorii si cutia de depozitare pentru drona


Adica exact cum vin in pachetul combo. Ocupa ceva mai mult spatiu in bagaje, dar macar ai siguranta ca drona si bateriile sunt transportate in siguranta, gimbalul este fixat in carcasa speciala DJI, iar toate accesoriile incap lejer in geanta de transport (hub incarcare, protectii elice, baterii suplimentare – eu am mai comandat ca sa fie 🙂 ). Varianta asta e cea mai la indemana pentru majoritatea utilizatorilor, dar care mie nu imi place pentru ca trebuie sa car doua pachete. 

Varianta 3: geanta impermeabila pentru tot pachetul Spark combo


Achizitionata separat pentru aproximativ 25 $, geanta impermeabila pentru transport cu protectii din spuma poliuretanica s-a dovedit a fi cea mai buna varianta de transport pentru mine. Au incaput toate componentele pachetului, inclusiv accesoriile, toate intr-un singur loc in siguranta. Ce pot sa cer mai mult?! Geanta e compacta, exteriorul rigid, drona si bateriile incap perfect in spatiile dedicate, nu mai am nevoie nici de capac pentru gimbal, iar in buzunarul superior incap toate cablurile si hub-ul de incarcare. Overall, o achizitie foarte buna pentru ce am eu nevoie.

Varianta 4: geanta din ABS (polimer termorezistent) 

Pentru 45 $, geanta din plastic rezistenta la socuri si apa poate reprezenta o alta varianta de transport pe care o recomand pentru cei care vor sa isi transporte drona Spark in conditii de siguranta. Ca si modelul prezentat mai sus, componentele pachetului combo incap in spatiile dedicate, iar ca bonus aceasta geanta permite depozitarea a 4 baterii si are capacul prevazut cu spuma suplimentara de protectie. Sistemul de inchidere asigura rezistenta la apa, iar materialul rigid de la exterior este rezistent la zgarieturi. Singurul dezavantaj pe care il gasesc la aceasta geanta este reprezentat de greutate: 1,9 kg, insa daca stii ca ai nevoie de o geanta rigida, aceasta e cea mai buna solutie. 

Gearbest DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter
DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter only $1649.96

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *