Cum scapi de „morcoveala” ca ai putea ramane fara echipament cand te opresti la apres-ski?

De cate ori nu v-a trecut un gand cand v-ati lasat schiurile/placa de snowboard la rastelurile de la apres-ski ca la plecare ati putea sa nu le mai gasiti? Din pacate, atat in Romania, cat si statiunile renumite din Europa, au loc an de an furturi ale echipamentelor lasate in zona apres-skiurilor, iar un astfel de incident nu va face decat sa iti strice vacanta si sa te usureze de cateva sute de euro pentru inchirierea/achizitionarea unui echipament nou.



Ne place sa avem cel mai bun si cel mai scump echipament, dar de multe ori asigurarea lui ne scapa din minte sau mergem pe principiul „mie nu mi se poate intampla„. Nimic mai gresit! Recomandat este sa iti asezi schiurile/placa undeva in raza vizuala, insa uneori acest lucru nu este posibil, iar gandul ca echipamentul tau este lasat la voia sortii si o posibila tinta a baietilor care vor sa obtina un ban usor, nu este unul linistitor.



Pentru a scapa de aceasta grija si pentru a-ti asigura echipamentul, noi am gasit o metoda simpla si eficienta pentru a asigura o minima blocare a acestuia de orice parte fixa intalnita. Solutia este achizitionarea unui blocator cu cifru, similar celor pentru bicicleta, nu mai mari decat o palma, ce incap usor intr-un buzunar sau rucsac. Aceste blocatoare sunt usoare, cu utilizare rapida si sunt destul de sigure folosind un cablu subtire de otel acoperit de plastic.



Ati putea spune ca nu e tocmai o varianta sigura 100%, iar „binevoitorii” ar putea folosi un patent. Lucru total adevarat, nu sunt menite pentru a face fata acelor profesionisti, insa reprezinta o varianta de asigurare pe care o puteti lua in considerare in vacanta. Nu o sa stea nimeni sa incerce sa desfaca blocatorul daca nu are la indemana o ustensila care taie otelul si cu siguranta va atrage atentia celor din jur daca incearca sa forteze incuietoarea.



Utilizarea blocatoarelor nu se limiteaza doar la sporturile de iarna: schiuri sau placa. Sunt suficient e mici pentru a fi folosite pentru bagaje, pentru bicicleta etc, in general pentru asigurarea anti-furt in spatii aglomerate, pentru ca „paza buna trece primejdia rea!”



Ne-am dori sa nu mai auzim si iarna asta de povesti in care prieteni sau cunoscuti au  fost lasati fara echipamente pentru care au facut sacrificii sau de care nu au avut nici macar timp sa se bucure.

KEEP IT SAFE!

Disponibile AICI  Model 1  Model 2 Model 3 Model 4

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *