Schiurile Lacroix – eticheta elitelor si exclusivismului

1966 – anul in care Leo Lacroix participa la campionatul mondial de schi din Chile. Pana aici nimic special, insa povestea capata alte conotatii dupa ce se descopera ca acesta a participat cu o pereche de schiuri handmade, concepute intr-un atelier mic al varului sau, Daniel Lacroix. Cu acele schiuri handmade, Lacroix a castigat o medalie de argint la aceasta competitie. Asa incepe povestea brandului Lacroix, care a dainuit peste ani si care in prezent se targeteaza ca brand de lux pentru iubitorii de schi, ingloband tehnologie de ultima generatie intr-un design ultra-elegant si exclusivist.



Cea mai recenta gama de schiuri Lacroix vine ca o celebrare a celor 50 de ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei si esteticii in materie de echipamente de schi.

Construite din cele mai fine materiale, produse exclusiv in Franta, schiurile Lacroix nu fac rabat de la calitate si inovatie. Avand in componenta Titanal, Kevlar, fibra de sticla si carbon, promit sa ofere o experienta unica pe partie, fara a avea grija zgarieturilor, fiind tratate special pentru a li se imbunatati calitatile tehnice si rezistenta la uzura.



Schiurile Lacroix sunt produse in numar redus, maxim 10 bucati pentru model, ceea ce la fac sa fie si mai dorite de impatimiti.

Daca e sa ne luam dupa pret, ar trebui sa imi vand masina sau macar jumatate de rinichi, insa producatorii promit sa iti schimbe experienta schiatului. Sunt produse de lux pentru cei care vor sa iasa din tipar si care isi permit sa investeasca in produse exclusiviste.

Puteti gasi aici gama completa de echipamente Lacroix.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *