Betele telescopice Dohiker din carbon/aluminiu – Test

Aflata in componenta produselor de top, fie ca vorbim de masini, fie ca vorbim de avioane sau accesorii pentru sporturi extreme, fibra de carbon este un material compozit care ofera rezistenta maxima la o greutate redusa.

De multa vreme cochetez cu ideea de a folosi astfel de accesorii in activitatile outdoor pe care le desfasor pentru ca imi ofera o mobilitate mai mare pentru transport si au o greutate redusa. Ultima achizitie o reprezinta o pereche de bete telescopice pentru schi din fibra de carbon  care imi ofera posibilitatea de a le folosi si la trekking sau freeride.



Betele Dohiker au o constructie robusta, chiar daca vorbim de fibra de carbon care este predispusa la a se sparge. Sunt ranforsate cu aluminiu aviatic si alte materiale usoare de calitate. Pachetul vine intr-o husa de protectie impermeabila si contine capetele de contact cu solul ce pot fi schimbate dupa nevoia fiecaruia.



Finisajul este excelent, lungimea betelor este reglabila prin 3 brate telescopice, putand fi folosite de oricine indiferent de inaltime. Acestea se pliaza usor, ocupa putin spatiu, mai ales daca ai de facut drumuri cu avionul sau spatiu limitat in bagaje. Nu sunt firave, se comporta asemanator la uzura cu cele rigide, dar daca ai optat pentru un acest gen de bete trebuie avuta totusi grija la utilizare si depozitaree. Nu sunt indestructibile daca asta era intrebarea cheie.

Au  o greutate de 275gr, aproape ca nu le simti in mana.



Manerele sunt confortabile, cu priza usoara si plastic de calitate. Nu uitati sa le asigurati la mersul in telescaun si sa va bucurati de iarna in siguranta! Voi reveni cu update imediat ce voi iesi cu ele la zapada.

*Betele Dohiker pot fi achizitionate de AICI 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *