Best value skipass in jurul globului – km de partie/pret!

26195887_10155460392053525_5755960438039932553_n

Nu stiu cat timp alocati voi cautarii celei mai bune variante pentru vacanta de iarna, insa noi in fiecare an inainte de a lua o decizie analizam cu atentie preturile skipass-urilor, ale cazarii, ale variantelor de transport din mai multe statiuni,  luand in considerare bugetul alocat acestor activitati. Asta pentru ca vrem sa avem cea mai buna experienta la un cost rezonabil, dar si pentru ca ne place sa stim cum evolueaza piata. In ajutorul deciziilor noastre vin si statisticile si analizele pe care le fac mai marii din domeniu.


Fotografia postată de Les 3 Vallées.


Daca anul trecut am ales Austria pentru vacanta de iarna, anul acesta am optat pentru Franta – Les 3 Vallees. Surprinzator sau nu, Les 3 Vallees se afla pe primul loc intr-un clasament realizat de Val Thorens Tour in ceea ce priveste pretul skipass-ului raportat la numarul de km de partii disponibili si anume 0,61 EUR/km. La polul opus se afla statiunile din Statele Unite ale Americii, costul cel mai ridicat per km fiind in Winter Park (USA)  – 4.92 EUR.


Fotografia postată de Les 3 Vallées.


Daca e sa ne raportam la pretul skipass-ului, locul 1 este detinut de celebra statiune Aspen din USA unde pasionatii de zapada  vor scoate anul acesta 751.26 EUR pentru un skipass de 6 zile, iar in extrema cealalta se afla statiunea Les Menuires (Franta) cu un cost de 239 EUR/6 zile. 


DSDGuxNWkAIa83h


In analiza efectuata de Val Thorens Tour nu au fost luate in considerare statiunile din Europa de Est, asa ca nu veti regasi nici statiuni din Romania sau Bulgaria, unde pretul este considerabil mai mic. 

Speram sa va fie de folos informatiile si, daca nu v-ati planuit vacanta de iarna pana acum,  sa va ajute in a gasi cea mai buna varianta. 

Olgu
Urmareste-ma

Olgu

Editor at namstare.ro
Have less! Do more! Be more!
Olgu
Urmareste-ma